Om Skosulan

Skosulan själv

Skosulan själv

Skosulan är ett hobbyprojekt av mig, Alex Fager. Jag har en lång erfarenhet inom mediabranschen och är rätt bekant med såväl den svenskspråkiga bloggosfären i Finland som den Sverige-svenska. Min passion för löpning drev mig till att skapa en sajt för att samla upp allt det intressanta som är på gång och presentera det kort, informativt och underhållande med en personlig prägel. Sajten drivs inte av kommersiella intressen.

Vill du att din löparblogg figurerar på Skosulan så kan du e-posta mig på skosulan (at) skosulan.com. Vill du absolut inte figurera på Skosulan med din blogg kan du ävenledes e-posta på adressen ovan.

Sajten har en positiv vinkling på löpning och strävar efter att lyfta fram bloggar i samband med inläggen.

Själv springer jag aktivt sedan 2007 då jag tog mig an mitt första marathon på strax över 5h med ett söndrigt knä som belöning. Senare lärde jag mig att faktiskt träna inför maratonutmaningen och tacklade sträckan på nytt 2014 med en pb på 3:50 som resultat. Halvmarathon springer jag som bäst på 1:42 och milen går på strax över 45min. Ambitionen är att bli snabbare, att fixa 3000m i Coopers-test och att närma mig 40min på milen.

Eder Skosula: Alex Fager

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *