Bloggarna

En komplett lista över alla löpbloggar som figurerar på Skosulan.

fyraochtrettio_thumbnail 4:30 Fart genom tillvaron – Staffan skriver om målmedveten löpning mitt i livet med familj och heltidsjobb!

eriksmo_thumbnail Anna Eriksmo  – Skånebon Anna skriver om sin passion för löpning, klättring och surfing.

benny_thumbnail Benny Sjölind – en löparfrälst 36-åring som varvar dagliga löpäventyr med vardagliga betraktelser

camcam_thumb CamCam – bloggare, personlig tränare och gruppträningsinstruktör

curroergo_thumbnail Curro Ergo Sum – Johanna är en finländsk ultralöpare som inte tror att det finns någon begränsning för hur långt man kan springa

soffpotatis_thumbnail Den springande soffpotatisen – Ida har varit en soffpotatis i hela sitt liv som 2013 gick in för att lära sig springa.

dinkelhoppare_thumbnail Dinkelhoppare – Civilingenjör i datateknik och löpcoach som skriver om framför allt löpning och om att hitta glädjen i det du gör.

eftermarathon_thumbnail Efter Marathon – Anders skriver om hur man skall gå vidare med träning och målsättningar efter sitt första genomförda maratonlopp.

fua_thumbnail Fua – Löpande designer som även är grundande medlem av föreningen Running Finland och gift med Skosulans chefredaktör.

johnny_selven_thumb  Johnny Sellvén – Skriver om löpning och satsningen på 5km med sub 16min som dröm. I framtiden finns också planer på triathlon och marathon.

klingkutar_thumbnail Kling kutar. Började springa i början av 2013 och snöade snabbt in på det mesta som har med löpning att göra.

krutgubben Krutgubben – Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar med mig av mina och du får vara med på resan

hoff_thumbnail Life of Hoff – Löpare, tävlingsmänniska, hundägare, energisk, viljestark, envis, 162 cm kort, allt detta i tös vid namn Alexandra

mammaspring_thumbnail Mammaspring – Micaela beskriver sig själv som en naiv tidsoptimist, prylyuppie och prestationsjunkie. Running Finland grundare.

marathonmia_thumbnail Marathon Mia – Kanske en av Sveriges största löpbloggare. Mia föreläser, skriver, springer ultra och coachar.

marre_thumbnail Marres Marathon – Marres Marathon handlar om viljan att utmana dig själv och att njuta av träning! Marre skriver också om triathlon.

mikaeltisjo.se Mikaeltisjö.se – En cykel och löparblogg med tester, intervjuer och tävlingsrapporter.

milensub40_thumbnail Milen Sub 40 –  En gift 2-barnspappa på 42 år som gillar att vara ute och röra på sig.  Bloggen handlar mest om löpning.

mirandakvist_thumbnail Miranda Kvist – 25årig upplevelsefantast i löparskor. Springer gärna lopp som sträcker sig längre än marathondistansen. Delägare och drivkraft bakom Team Nordic Trail.

piggelina Orka mera – En 39-årig tvåbarnsmamma från Skåne.  Jobbar som grupptränings-instruktör sedan 15 år tillbaka och skriver om såväl träning som kost

paceonearth_thumbnail Pace on Earth – Träningsinspiration för dig som vill springa långt och utmana dina gränser. Drivs av ultralöparna Ellen och Johnny.

raz_ny-thumb Raz.nu  Jag vill helst bara vara ute och springa. Löpning är min medicin. Jag springer för livet. Utomhus-, mängd-, och baklängeslöpare.

roxen_thumbnail  Roxen – På Roxvret.se förmedla Daniel sin glädje han får från träning, äventyr och upplevelser!

runandreasrun_thumbnail  Run Andreas Run – en 25-årig kille som valde att testa på löpning i maj 2012. Under 2013 fortsätter resan med minst 23 nya lopp

rundarocksaenform_thumbnail Rund är också en form – Malin är en 33-årig trail-nörd som springer hellre än snabbt! #Embrace the mud! är hennes motto i skogen.

sandra_thumbnail Sandra Eriksson – Finländsk elitlöpare med 3000m hinder som gren. Sandra bloggar på Runner´s World och tränar också Skosulans chefredaktör, Alex.

sarastraningsblogg_thumbnail  Saras träningsblogg. Träning, löpning, mål, motivation, inspiration

snabbafotter_thumbnail Snabba Fötter – Kenth bloggar om träning och då främst löpning, men det händer att det slinker in lite annat träningsrelaterat också.

snorkkis_thumbnail Snorkkis springer – En blogg om löparglädje, tankar runt löpning, löpning och vardag, lopp och framför allt – löpning bortom prestationskrav och måsten

freja_thumbnail   Springa för livet – På dagarna leker jag talterapeut och på fritiden blir det löprunda. Bloggar om stora sanningar och irrationella illusioner. Om drömmar och om verkligheten.

traningsblogga_thumbnail Träningsblogga – Ida skriver om hur man blir löpare efter att varit soffpotatis.

traningsgladje_thumbnail Träningsglädje – Sara tror på träningsglädje. Om att uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykelsadel, med svett i håret – ensam och med andra

uppochhoppa_thumbnail Upp & Hoppa! – Träningsbloggen Uppochhoppa handlar om att leva och njuta av träning och rörelse. Om att bli och vara den bästa versionen av sig själv  

RAGNAR_thumbnail Vägen tillbaka. Ragnar rödskäggs blogg om löpning som hobby, löpning som terapi och löpning som idrott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *