Hälsningar från sjukstugan

skosulan2_brunnsan copy

Okej. Jag medger. Rubriken låter värre än det är. Söndagens halvmara lämnade mig hur som helst med ett tråkigt minne, Extensor tendonitis, eller inflammation i senan ovanpå foten. Det här är en gammal bekant, en bekant som återkommer alltid då jag springer långt och snörar skorna för tajt. Dumt huvud så får kroppen lida, tänker ni. Ni har förstås rätt. Och nu lider jag. Men så snubblade jag över den här studien. Inte för att den handlar specifikt om min åkomma, men teorin om att sjuka senor inte automatiskt innebär inflammation och går att “träna” bort är ju välkommen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on RedditEmail this to someoneShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *