Det blir jag mot en pixelkille

skosulan2_olarinkierros

Under helgen gäller det. På söndag står jag och 1000 andra på startsträcket till Pääkaupunkijuoksu, ett halvmaratonlopp som löps till 100% på sand. Rutten är inte direkt platt men heller inget backhelvete. För ett år sedan gjorde jag i det närmaste ett perfekt lopp som resulterade i en tid kring 1.42. I år skulle det gälla att hyvla av 2min.

Konditionen är ett stort frågetecken. De tre senaste veckorna har vänster baklår tvingat mig att vila och gårdagens testlopp på 3km gjorde inte valet av fart på söndagen lättare. För första gången tänkte jag därför programmera Garminen att vara fartvakt. Jag har ingen aning om varför jag aldrig tidigare utnyttjat den här funktionen men nu blir det första gången. Det är alltså inte bara mot mig själv jag tävlar utan också mot en pixelkille. Vem som vinner, det lär ni få veta på söndagkväll. Om jag skulle vara du, så skulle jag nog lägga en rejäl slant på pixelkillen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on RedditEmail this to someoneShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *