Det är insidan som räknas

newbalance

Med gårdagens kräftkalas i bakhuvudet och två barn med alldeles för mycket energi drog jag ut på stan i hopp om att införskaffa ett par regnbyxor för cykelfärder. Snabbt, billigt och bort var planen.

Det blev inte så. Istället hittade jag mig själv i kassakön med ett par nya löparskor. Mitt första par New Balance.  Jag föll för ett par 890v5. Det var inte precis skönheten som lockade. Skorna påminner mest om en motorcykelhjälm från början av nittiotalet med sitt glänsande lila yttre. Nej, det var insidan. Den mjuka men smarta insidan. Här har vi ett par skor som är lika lätta som DS trainern men känns som ett par Nimbusar. Best of both worlds liksom. Jag lyxade dessutom till det med ett par löparstrumpor. I normala fall springer jag med vardagsstrumpor, billigaste möjliga.

Kanske var det kombon, min slitna fot, otur eller bara fukten i luften. För skorna kunde det ju inte ha varit. Skavsår kan ju uppstå hur lätt som helst, eller hur?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on RedditEmail this to someoneShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *